PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Societatea Smart Way Solutions SRL cu sediul social in Brebu, judetul Prahova, J29/1731/03.12.2015, cod unic de inregistrare 35287351, va informeaza prin prezenta ca obtine in mod direct si prelucreaza date cu caracter personal (definite conform Regulamentului UE nr. 679/2016) ale clientilor si potentialilor sai clienti.

Prelucrarea datelor personale astfel obtinute se face in scopul desfasurarii si dezvoltarii activitatii de comert online.

Datele personale astfel obtinute si prelucrate pot fi puse la dispozitia unor terte persoane, furnizori de bunuri/servicii ai Smart Way Solutions SRL , exclusiv in vederea desfasurarii si dezvoltarii activitatii de colectare si livrare a produselor comandate.

Conform Regulamentului UE nr. 679/2016, clientii si potentialii clienti beneficiaza de o serie de drepturi in legatura cu datele lor personale prelucrate de Smart Way Solutions SRL (dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii si luarea automata a deciziilor si de profilare).

Detalii suplimentare asupra tuturor aspectelor de mai sus sunt prezentate in Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal a Smart Way Solutions SRL, disponibila pe site-ul www.peppo.ro

Prezenta informare reprezinta un supliment la Termenii si Conditiile de utilizare disponibila pe site. Prin folosirea site-ului www.peppo.ro veti fi prezumat ca ati luat la cunostinta si de prezenta informare.

22.08.2018


Categorii

  • e21243765551b83cda9fe05b4265b019.jpg

Urmareste comanda Urgent Cargus

Accept

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Peppo