Informatii despre comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Pentru a finaliza o comanda nu exista obligatia de a va inregistra pe site prin crearea unui cont.

Prin vizualizarea paginilor cu produse, alegeti produsele care va intereseaza si le introduceti in cosul de cumparaturi. Dupa ce ati ales toate articolele pe care ati decis sa le achizitionati, aveti posibilitatea sa revizuiti intreaga comanda si/sau sa o finalizati prin alegerea metodei de plata.

Dupa finalizarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare care va contine toate datele comenzii inregistrate.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si SWS si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca SWS se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

SWS foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.


Categorii

  • e21243765551b83cda9fe05b4265b019.jpg

Urmareste comanda Urgent Cargus

Accept

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Peppo