Retur produse

Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu SWS fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014),  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate  pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email ( office@peppo.ro ) intentia de a returna un produs/mai multe produse si sa completati cererea de retur online pe care o gasiti pe site.

La returnare, produsele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
-sa aiba toate etichetele originale
-sa nu fi fost purtat
-sa nu fie deteriorat
-sa fie in ambalajul original in care a fost primit la livrare

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Contravaloarea produselor returnate va fi platita clientului in maxim 30 zile din momentul in care vom primi coletul retur. Plata se va face prin transfer bancar, sau in cazul in care clientul nu are un cont deschis la niciuna dintre banci, prin mandat postal.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie (dupa caz), si formularul de retur completat online (din sectiunea "Istoric comenzi").

SWS va inapoia  contravaloarea produselor in cel mult 30 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie nu se pot returna.


Categorii

  • e21243765551b83cda9fe05b4265b019.jpg

Urmareste comanda Urgent Cargus

Accept

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Peppo